Onze diensten


Neem vrijblijvend contact op voor eerlijk en deskundig advies.

Total Fix onderhoud voor uw complete woning renovatie

Al jaren kunnen wij klanten blij maken door hun huis te renoveren en daarmee een droomwoning te creëren. U kunt Total Fix onderhoud en renovatie uw woonhuis geheel of gedeeltelijk laat renoveren. Daarbij kunt u ervan op aan dat we de lat hoog leggen voor wat betreft kwaliteit en duurzaamheid.

Wij beschikken over de juiste expertise en kunnen uw woning grondig én degelijk renoveren. We bieden u een totaalpakket waarbij u ons kunt inschakelen voor het totaal of gedeeltelijk slopen en renoveren van het interieur van uw pand. We zorgen dat de binnenkant van uw pand een nieuwe, geheel op uw persoonlijke smaak afgestemde uitstraling krijgt. De werkzaamheden die we kunnen uitvoeren bij een woning renovatie zijn onder andere:

Complete woning renoveren of verbouwen?

Total Fix onderhoud en renovatie voert voornamelijk de wat grotere projecten uit zoals het geheel of gedeeltelijk renoveren van uw woning. De naam Total Fix geeft eigenlijk al aan dat wij u het totale pakket kunnen leveren. Total Fix onderhoud en renovatie biedt een complete dienstverlening aan tegen een scherpe prijs. U hoeft niet op zoek naar verschillende partijen om de verbouwing te realiseren, Total Fix verzorgt uw gehele verbouwing. Zo heeft u altijd te maken met één bedrijf als vast aanspreekpunt en eind verantwoordelijke voor uw hele verbouwing.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande formulier of stuur ons een WhatsApp bericht.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 2 GB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.