Total Fix voor uw complete badkamer en toilet renovatie

Total Fix voor uw complete badkamer en toilet renovatie

Uw badkamer of toilet vakkundig en snel laten renoveren door het team van Total Fix. Wij realiseren uw droom badkamer binnen 2 weken.
 
Begin en eindig de dag goed!

Een badkamer is meer dan alleen een functionele ruimte; het is de plek waar u de dag begint en eindigt! Daarom is het belangrijk dat de badkamer een aangename plek is waarin u zich kunt ontspannen. Door de keuze van de juiste materialen kunt u gemakkelijk uw badkamer omtoveren tot een luxe badkamer. Onze partner leveranciers helpen en adviseren u graag in het maken van de juiste keuzes. Wij zullen u helpen met het realiseren van uw droom badkamer !

Maatwerk en kwaliteit.

badkamer-foto Onze ervaren vakmensen staan klaar om uw badkamer te transformeren naar uw wensen en smaak. Wij bieden een uitgebreide selectie van hoogwaardige tegels, sanitair en accessoires, zodat u een badkamer kunt creëren die perfect bij uw stijl past. Van moderne en strakke ontwerpen tot klassieke en tijdloze elementen, wij hebben alles in huis om uw droombadkamer te realiseren. Houdt u bijvoorbeeld van accessoires in uw badkamer? Wij kunnen mooie maatwerk nisjes realiseren voor u in combinatie met mooie verlichting om extra sfeer in uw badkamer te creëren.

Vakkundige montage.

Onze professionele monteurs zorgen voor een vlekkeloze installatie van uw nieuwe Badkamer. Met oog voor detail en jarenlange ervaring garanderen wij een perfecte
afwerking. U kunt erop vertrouwen dat uw tegels, sanitair en overige elementen met de grootste zorg worden gemonteerd, zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van
uw nieuwe badkamer.

isoleren Tegelen van uw badkamer en toilet.

Tegels hebben een grote invloed op de uitstraling van uw badkamer. Creëer rust en extra ruimte door het kiezen van grotere tegels. Laat u adviseren door onze tegelleverancier en profiteer van een leuke korting als u de badkamer laat verbouwen door Total Fix. De tegelzetters van Total Fix zijn echte vakmannen en hebben oog voor detail, alle snijstukken worden netjes gepolijst zoals het hoort. Voorgaand het tegelen maken wij altijd samen met de klant een tegelplan. Nadat de badkamer is afgemonteerd komt ons kit bedrijf de badkamer afkitten.