Total Fix: Aan en opbouw

Total Fix: Aan en opbouw

De perfecte manier om extra ruimte te realiseren. Total Fix realiseert uw droomuitbreiding met oog voor detail en kwaliteit.
 
Meer ruimte in uw woning met Total Fix.

uitbouw-foto-01 Heeft u behoefte aan meer ruimte in uw huidige woning? Total Fix biedt de oplossing met hoogwaardige opbouw of uitbouw. Ons team van ervaren vakmensen zorgt voor een uitstekende kwaliteit en functionaliteit, waardoor u optimaal kunt genieten van de extra leefruimte.


Uitbouw en aanbouw: vergroot uw leefruimte.

Een aanbouw is de perfecte manier om extra ruimte te realiseren zonder te hoeven verhuizen. Total Fix realiseert uw droomuitbreiding met oog voor detail en kwaliteit. Of u nu een extra slaapkamer, een grotere woonkamer of een ruime keuken wenst, wij maken het mogelijk.


Opbouw: voeg een verdieping toe


isolerenWanneer een uitbouw of aanbouw niet volstaat, is een opbouw de ideale oplossing. Total Fix realiseert een volwaardige extra verdieping op uw woning, waarbij we rekening houden met uw wensen en de bestaande structuur van uw huis. Zo creëert u extra kamers en vergroot u de functionaliteit van uw woning.

Dakkapellen en dakramen: optimaliseer uw zolderruimte.

Heeft u een onbenutte zolder of mag er wel wat meer licht binnenkomen? Total Fix plaatst dakkapellen en dakramen om deze ruimte om te toveren tot een lichte en bruikbare kamer. Onze vakmannen zorgen voor een naadloze integratie met uw bestaande dak en een uitstekende isolatie voor optimaal comfort. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem vandaag nog contact op met Total Fix voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we uw woonruimte kunnen optimaliseren met een aanbouw, opbouw, dakkapel of dakraam.
uitbouw-foto-01