Total Fix voor al uw stuc en schilder werkzaamheden

Total Fix voor al uw stuc en schilder werkzaamheden

Een scherp tarief voor onze professionele schilders en stukadoors. 100% strakke wanden en plafonds !
 
Total Fix: Vakkundig schilderen en stucen voor een perfect eindresultaat.

De schilders en stukadoors van Total Fix zijn gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit bij zowel particulieren, bedrijven, als instellingen. Wij begeleiden het gehele traject met de grootste mogelijke zorg voor een scherp tarief. Doordat wij uitsluitend alleen professionele schilders en stukadoors hebben, zijn we in staat om uw project snel en vakkundig aan te pakken. Hierdoor helpen wij u met geld en tijd te besparen. Een mooie win-win situatie dus!

schilder-02Schilderwerk met oog voor detail.

Onze vakkundige schilders gaan voor niets minder dan perfectie. Wij sauzen en schilderen met de beste producten om een duurzaam en prachtig resultaat te garanderen. Onze schilders zitten al 25 jaar in het vak!


Strak stucwerk gegarandeerd.

Een mooie en egale ondergrond is de basis voor een geslaagde afwerking. Onze ervaren stukadoors zorgen gegarandeerd voor rechte, gladde muren en plafonds!  Wij spenderen extra tijd aan het afreien en afmessen van het stucwerk om het beste resultaat af te leveren. Hierdoor onderscheiden wij ons van de meeste stukadoors, wij gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Het is heel belangrijk om te weten dat zonder goed stucwerk er geen optimaal sauswerk geleverd kan worden.

Binnen en buiten, wij regelen het.


schilder-02We nemen de complete afwerking van uw woning of bedrijfspand uit handen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Ons team werkt efficiënt, netjes en met respect voor uw eigendommen. U kunt rekenen op een vlotte en soepele samenwerking met een verbluffend eindresultaat. Bent u klaar voor een metamorfose van uw woning of bedrijfspand? Neem vandaag nog contact op met Total Fix voor een vrijblijvende offerte. Ontdek zelf waarom wij de beste keuze zijn voor uw schilder- en stucwerk!