Total Fix onderhoud voor uw complete woning renovatie

Total Fix onderhoud voor uw complete woning renovatie

Al jaren kunnen wij klanten blij maken door hun huis te renoveren en daarmee een droomwoning te creƫren. U kunt Total Fix onderhoud en renovatie uw woonhuis geheel of gedeeltelijk laat renoveren.
 
Waarom verhuizen als u ook kunt verbouwen?

Bent u toe aan verandering, maar wilt u eigenlijk helemaal niet weg uit uw vertrouwde omgeving? Dan is een renovatie van uw woning of bedrijfspand dé perfecte oplossing! Met een grondige verbouwing geeft u uw pand een compleet nieuwe uitstraling en creëert u de ruimte die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Bij Total Fix begrijpen we dat een renovatie een ingrijpend proces kan zijn, daarom nemen wij u alle zorgen uit handen. Ons ervaren team van professionals werkt nauw samen om uw verbouwing soepel en efficiënt te laten verlopen. Door deze goede samenwerking besparen we tijd en kosten, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Waarom kiezen voor Total Fix?
• Uitstekende kwaliteit van werk.
• Compleet en goed op elkaar ingespeeld team.
• Makkelijke communicatie.
• Alle werkzaamheden onder één vlag.
• Eerlijke en transparante prijzen.
• Gebruik van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen.

renovatie-foto Het voordeel wat u ervaart in de samenwerking met Total Fix, is dat u enkel contact heeft met Jasper van der Storm, de aannemer. Hij is verantwoordelijk voor de gehele verbouwing en de gehele communicatie. De gehele verbouwing wordt voor u geregeld van a tot z. Total Fix heeft verschillende samenwerkingen met leveranciers van vloeren, tegels en badkamers.

Het voordeel van klanten van Total Fix:
• Extra begeleiding met het uitzoeken van uw materialen.
• Leveringen afgestemd in de planning van Total Fix.
• Een betere prijs dan normale particulieren.De Conclusie!

Total Fix is het juiste bedrijf voor renovatiewerk aan uw woning of bedrijfspand.  We luisteren naar uw wensen, adviseren en maken uw wensen boven verwachting waar.
Makkelijke communicatie, heldere afspraken en een scherpe prijs voor top kwaliteit !

Bent u klaar voor een metamorfose van uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact op met Total Fix en ontdek hoe wij uw renovatiedromen werkelijkheid kunnen maken!