Timmerwerk


Neem vrijblijvend contact op voor eerlijk en deskundig advies.

Total Fix onderhoud en renovatie voor al uw Timmerwerk

Bel voor het verbouwen of renoveren van een zolder, het verlagen van een plafond, het aanbrengen van dakisolatie naar Total Fix, uw onderhoud- en renovatie bedrijf. Voor al het timmerwerk en aftimmerwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Aanbouw, dakkapel of dakopbouw plaatsen

Wilt u wat meer ruimte in uw woning? Dat kan door het plaatsen van een aanbouw, dakkapel of dakopbouw. Met een aanbouw kunt u mooi wat extra vierkante meters toevoegen aan uw leefgedeelte. Wilt u uw zolder optimaal benutten? Dan kunt u ervoor kiezen om een dakopbouw of dakkapel te laten plaatsen. U moet er wel rekening mee houden dat er soms een vergunning nodig is om dit waar te maken.

Total Fix onderhoud en renovatie werkt ook samen met een prefab partner. Het voordeel van een prefab aanbouw, dakopbouw of dakkapel is dat het u een paar weken verbouwen scheelt.

Zolder verbouwen of dakisolatie aanbrengen

Een zolder is vaak een opslagruimte waar ongebruikte spullen neergezet worden. Maar wanneer er gezinsuitbreiding komt, een thuiswerkplek gerealiseerd moet worden of wanneer u een ruimte wilt creëren om ongestoord een hobby uit te voeren, is een zolder een ideale ruimte. De zolder kan u dan net dat extra beetje ruimte bieden wat u nodig heeft.

Wilt u optimaal gebruik maken van u zolder? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het is zonde om uw zolder alleen te gebruiken om de kerstboom en al uw koffers te verstoppen. Wij toveren u zolder graag om tot droom slaapkamer. Vaak wordt een zolder ruimtelijker gemaakt door het plaatsen van een dakraam of dakkapel. Om de zomerse temperaturen aangenamer te maken plaatsen wij dan ook graag een airco voor u. De airco kan in de winter verwarmen en is ook nog eens goedkoper dan centrale verwarming!

Dakraam plaatsen

Ook voor het plaatsen van dakramen bent u bij Total Fix onderhoud en reparatie aan het juiste adres. Wij plaatsen en vervangen dakramen en gaan hierbij voor kwaliteit en tevredenheid tegen een scherpe prijs. Wilt u advies of meer informatie over het vervangen of plaatsen van dakramen neem dan, geheel vrijblijvend, contact op met Total Fix. 

Keuken plaatsen

Een nieuwe keuken plaatsen is vaak onderdeel van een woning renovatie. Bij het plaatsen van een keuken komt vaak meer kijken dan vooraf wordt ingeschat. Zo kan het zijn dat de groepenkast geüpgraded moet worden om de extra keuken apparatuur te gebruiken. Steeds vaker willen mensen op inductie koken in plaats van gas, hierbij moet dan ook een extra groep worden aangelegd in de groepenkast. Wanneer u een nieuwe keukenindeling wilt realiseren moeten in veel gevallen de leidingen worden verplaatst. Total Fix onderhoud en renovatie kan al deze werkzaamheden voor u verzorgen.

Total Fix voor al uw timmerwerk en aftimmerwerk

We benoemen op deze pagina enkele voorbeelden waar wij u mee kunnen helpen als het gaat om timmerwerk en aftimmerwerk. Maar mocht u zelf andere ideeën hebben, misschien een wasmachinekast of een oplossing voor de garderobe, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande formulier of stuur ons een WhatsApp bericht.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 2 GB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.