Onze diensten

Neem vrijblijvend contact op voor eerlijk en deskundig advies.


Total Fix voor al uw stuc en schilder werkzaamheden

Wilt u graag uw plafond of muren laten stucen? Ook dan bent u aan het juiste adres bij Total Fix onderhoud en renovatie. Onze vakmensen kunnen snel en vakkundig al het stucwerk verrichten. Vaak wordt u dezelfde week nog geholpen! Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, goed stucwerk is niet zo eenvoudig als het eruitziet. Gladde egale muren zijn een voorwaarde om de muren goed te kunnen schilderen of behangen. 

Binnen schilderwerkzaamheden

Schilderwerk binnenshuis moet er perfect uitzien. Een kozijn of deur schilderen moet met de nodige aandacht en zorgvuldig worden gedaan. Maar ook muren en plafonds kunnen geschilderd worden door de vakmensen van Total Fix onderhoud en renovatie. Zij gebruiken voor elke ondergrond de juiste soort verf. U heeft van het binnenschilderwerk dan ook gegarandeerd vele jaren plezier.

Buiten schilderwerkzaamheden

Schilderen lijkt zo eenvoudig, maar als je een woning van buiten of van binnen goed wilt schilderen komt er wel wat meer bij kijken dan alleen wat eenvoudig schilderwerk. Goed schilderwerk kost tijd, maar daar is het resultaat dan ook naar. Goed schilderwerk begint met het afwassen van alle houten delen. Daarna wordt er geschuurd. Waar nodig wordt houtrot gerepareerd. Daarna moet alles opnieuw worden afgewassen waarna er een goede laag grondverf wordt gezet. Als de grondverf droog is kan het hout worden afgelakt. Alleen op deze manier gaat het schilderwerk jaren mee en is het ook echt duurzaam. Wanneer u Total Fix onderhoud en renovatie uw schilderwerk laat uitvoeren dan wordt het schilderwerk gedaan door professionals die precies weten hoe schilderwerk moet worden aangepakt. Wij gaan, ook met schilderwerkzaamheden, altijd voor het beste resultaat!

Total Fix voor al uw schilderwerk zowel binnen als buiten

Natuurlijk kunnen we u ook helpen met het schilderen van bijvoorbeeld de kozijnen, deuren een schutting of hekwerk. U kunt ons voor elk schilderwerk benaderen, zowel binnen als buiten huis. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om onderhoudswerkzaamheden of de eerste verflaag bij bijvoorbeeld een nieuwbouwproject.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande formulier of stuur ons een WhatsApp bericht.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 2 GB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.