Onze diensten

Neem vrijblijvend contact op voor eerlijk en deskundig advies.


Total Fix voor uw complete badkamer en toilet renovatie

Bel Total Fix voor het professioneel renoveren of plaatsen van uw badkamer of wc. Wij kunnen naast het loodgieterswerk, ook tegels zetten en al het sanitair plaatsen of badkamermeubels op maat maken. Kortom u kunt het plaatsen van een nieuwe badkamer geheel aan ons uitbesteden.

Het plaatsen van een badkamer of het renoveren ervan is een specialistische klus. U wilt achteraf uiteraard niet onaangenaam verrast worden door een lekkage of een vochtprobleem. Total Fix renoveert en plaatst al jaren badkamers en wc’s. Een goede voorbereiding is hierbij het halve werk. Daarom komen we graag langs om een schets te maken en uw wensen te bespreken.

Badkamer renovatie

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Heeft u plannen om uw badkamer te verbouwen of heeft u een andere woning en wilt u daar een hele nieuwe badkamer in laten zetten? Dan kunnen wij u helpen. U kunt bij ons terecht voor het verbouwen of renoveren van uw badkamer. Wij verbouwen, renoveren en plaatsen al geruime tijd badkamers. We kunnen al het sanitair plaatsen en denken met u mee over uw wensen voor een droombadkamer. We nemen uitgebreid de tijd om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wij kunnen u, als dat nodig is, advies geven over het verbouwen, renoveren of plaatsen van uw badkamer, het sanitair en de eventuele badkamermeubels die u hierbij nodig heeft. U oude badkamer wordt netjes gesloopt en afgevoerd. Wij zullen indien nodig de leidingen op de juiste plaats infrezen. Vaak kiest men voor een verlaagd plafond zodat de nieuwe badkamer en het strakke tegelwerk mooi belicht wordt. Omdat we al deze werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren heeft u te maken met maar één bedrijf; Total Fix onderhoud en renovatie!

Wanneer u kiest voor Total Fix onderhoud en renovatie voor al uw sanitair werkzaamheden dan heeft dat voordelen zoals:

 • Duurzaam; wij denken mee over verduurzaming en innoveren zo veel mogelijk op dat gebied
 • Vakkundig; wij leveren én garanderen de beste kwaliteit
 • 24/7 bereikbaar: wij zijn ook buiten werktijd telefonisch bereikbaar
 • Toilet renovatie

  Total Fix onderhoud en renovatie kan u ook helpen met het plaatsen of opknappen van uw toiletruimte. Al het loodgieter werk, het plaatsen van tegels en het plaatsen van het toilet houden we, zoals eerder gezegd, in eigen beheer.

  Uw partner in sanitaire werkzaamheden en loodgieterswerk

  Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor u wanneer u op zoek bent naar een allround bedrijf dat al uw sanitair werkzaamheden kan uitvoeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Maak eventueel foto’s of lever een bouwtekening aan voor een prijsindicatie.

  Neem vrijblijvend contact op

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw badkamer? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande formulier of stuur ons een WhatsApp bericht.

  "*" geeft vereiste velden aan

  Max. bestandsgrootte: 2 GB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.