Onze diensten


Neem vrijblijvend contact op voor eerlijk en deskundig advies.

Keuken plaatsen

Wilt u een (nieuwe) keuken plaatsen? Dan bent u bij Totalfix Zandvoort aan het juiste adres. Wij zijn uw partner in renovatie en onderhoud. Met trots kunnen wij zeggen dat wij door de jaren heen vele keukens hebben mogen plaatsen. Expertise en vakkundigheid is bij ons dan ook optimaal. Heeft u een nieuwe keuken gekocht en wilt u deze laten plaatsen door professionals? Wij staan voor u klaar! Wij kunnen de dé- en montage, stuc-en tegelwerk verzorgen. In overleg kunnen wij u ook een totaalpakket aanbieden. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt tijdens het project waar u met al uw vragen over de keuken plaatsing bij terecht kunt. De oude keuken verwijderen, leidingen verleggen en wanden afwerken, wij toveren uw om tot uw droomkeuken.

Keuken plaatsen kosten

De kosten van een keuken plaatsen zijn afhankelijk van enkele factoren en kunnen uit één lopen. Elke situatie is namelijk anders en vraagt daarbij dan ook om een unieke aanpak. Daarom kunnen de kosten van een keuken plaatsen variëren. Moeten er bijvoorbeeld leidingen aangepast worden of moet er een gat geboord worden voor de afzuigkap? Dit zijn voorbeelden van factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Uiteraard maken we eerst een schets van de situatie en nemen we samen uw wensen door. Op basis van de oriëntatie maken wij voor u vooraf een prijsopgave. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Wel zo fijn toch?

Voordelen keuken laten plaatsen

Het laten plaatsen van uw keuken brengt veel voordelen met zich mee. Zoals gezegd kost het uiteraard meer dan als u het zelf zou doen, maar daar tegenover krijgt u er ook zeker wat voor terug. Een keuken laten plaatsen door Totalfix betekent een keuken laten plaatsen door een specialist. Onze specialisten weten exact hoe alles werkt en hebben altijd de juiste plan van aanpak. Hierdoor zullen wij niet snel tegen fouten of onverwachtse situaties aanlopen. Wanneer u zelf uw keuken wilt plaatsen en hier nog geen ervaring mee hebt, kunt u al snel met zaken te maken krijgen waarvan u niet weet hoe u deze het beste kunt oplossen. Dit kan uiteindelijk uitpakken tot hogere kosten dan als u uw keuken had laten plaatsen door een specialist. Een ander voordeel van het laten plaatsen van uw keuken is dat specialisten ook bijvoorbeeld direct uw oven en fornuis kunnen aansluiten en ook nog eens op de juiste plek.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een project die u graag laat uitvoeren door ons aannemersbedrijf? Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor bijvoorbeeld het stucen van muren, of het maken van een inbouwkast? Wilt u enkel wat informatie over onze dienstverlening, materiaalkeuze of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wanneer u een prijsindicatie wilt ontvangen, dan kan het zijn dat wij na het ontvangen van uw formulier contact met u opnemen om meer informatie te vergaren. Wij vragen u dan om bijvoorbeeld maten op te meten, foto’s of een bouwtekening aan te leveren.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 2 GB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.