Onze diensten


Neem vrijblijvend contact op voor eerlijk en deskundig advies.

Badkamer renoveren

Is uw badkamer toe aan een nieuw leven? Dan is uw badkamer renoveren wellicht iets voor u. Een badkamer is allang niet meer een functionele ruimte zoals het vroeger gebruikt werd. Een badkamer is de plek waar u uw dag begint en eindigt. De plek waar u tot rust komt en even kan ontspannen. Totalfix Zandvoort helpt u graag bij het renoveren van uw badkamer. Elke centimeter optimaal benutten, maar tegelijkertijd ook de gewenste sfeer creëren: Dat is waar wij goed in zijn. Al jaren werken wij met trots aan renovatie projecten die we keer op keer deskundig afleveren. Elke stap is belangrijk in het proces. Het begint allemaal bij uw wensen en dromen. Vervolgens maken wij voor u een ontwerp, en daarna gaan wij over tot installatie en renovatie. Gaat u voor romantisch, trendy, modern of juist voor puur functioneel? Wij realiseren uw droombadkamer. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Badkamer-renoveren

Wat kost een badkamer renoveren?

De kosten van een badkamer renoveren variëren en zijn afhankelijk van vele factoren. Elke badkamer is anders en uniek in zijn soort. Maar om u op weg te helpen kunt u bijvoorbeeld denken aan de volgende factoren: 

  • Hoe groot is uw badkamer?
  • Wat wilt u precies renoveren? Hoe meer wensen u heeft, des te meer budget dit zal kosten
  • Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe inloopdouche?
  • Wat voor materiaal- en stijlkeuze wilt u?
  • Wilt u ook nieuwe tegels?

Dit zijn natuurlijk maar een aantal vragen die u aan uzelf kunt stellen. Wij begrijpen als geen ander dat u een budget in gedachten heeft voor de badkamer renovatie. Wij leveren altijd maatwerk en daarom is het lastig om vooraf een prijs te geven zonder aanvullende informatie. Het is geheel afhankelijk van de stijlkeuze, de afmetingen van uw badkamer en de hoeveelheid arbeid die erbij komt kijken. Wel kunnen wij u een prijsindicatie geven als uw contact met ons opneemt en uw wensen met ons bespreekt. Wij denken graag met u mee!

Badkamer-renoveren-kosten

Expertise en vakkundigheid

Wilt u uw badkamer renoveren? Dan bent u bij TotalFix Zandvoort aan het juiste adres. Wij verzorgen badkamer renovaties van A tot Z. Zonder eventuele grote verbouwingen gaan wij voor u aan de slag. Van kleine tot aan grote badkamers en van inloopdouches tot complete badkamers. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en realiseren die met uiterste zorg. Bij ons kunt u uitgaan van kennis, vakkundigheid en specialisme. Een badkamer renoveren is dan ook iets waar we al jaren ervaring in hebben. Indien gewenst vervangen we ook wanden, vloeren en het toilet. Een badkamer volledig gerenoveerd naar uw wensen, dat is waar wij graag naar streven.

Toilet renovatie

Total Fix onderhoud en renovatie kan u ook helpen met het plaatsen of opknappen van uw toiletruimte. Al het loodgieter werk, het plaatsen van tegels en het plaatsen van het toilet houden we, zoals eerder gezegd, in eigen beheer.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw badkamer renovatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande formulier of stuur ons een WhatsApp bericht.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 2 GB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.