Onze diensten


Neem vrijblijvend contact op voor eerlijk en deskundig advies.

Aannemer Haarlem

Op zoek naar een aannemer in Haarlem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Total Fix is uw onderhoud- en renovatiebedrijf in Zandvoort voor timmerwerken, verbouwingen, renovaties en onderhoud. U kunt op onze vakkundigheid rekenen waarbij we elke project tot in de puntjes opleveren. U zit bij ons hoe dan ook goed! U kunt bij ons terecht voor al uw bouw, sloop en/of renovatie klussen. Wij specialiseren ons in allerlei soorten aannemerswerk. Van badkamers tot keukens en complete renovaties! Uiteraard hebben wij ook uitgebreide ervaring met het renoveren van winkels en bedrijven. Niets is ons te gek. Totalfix is de aannemer in Haarlem.

Aannemer werkzaamheden in Haarlem

Als aannemer in Haarlem, kunt u bij ons terecht voor alle soorten projecten. Denk bijvoorbeeld aan woningrenovaties, schilder- en stucwerk, timmerwerk en sanitair. Ook kunnen wij u helpen met het verbouwen van uw woning. Zo helpen wij u met het hele proces van de verbouwing. Van het uittekenen en berekenen van waar uw verbouwing plaats moet vinden tot het afmaken van de volledige verbouwing. Wilt u bijvoorbeeld een muur weghalen zodat uw kamer groter wordt of wilt u liever een uitbouw plaatsen? De aannemer in Haarlem maakt het mogelijk. Of wilt u bijvoorbeeld uw woning renoveren en groter, mooier en/of luxer maken? Dan is een goede aannemer in uw regio van belang. Het is natuurlijk fijn als u het hele traject één aanspreekpunt heeft voor al uw vragen. Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar het project. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en realiseren uw project.

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een project die u graag laat uitvoeren door een aannemer in Haarlem? Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor bijvoorbeeld het stucen van muren, of het maken van een inbouwkast? Wilt u enkel wat informatie over onze dienstverlening, materiaalkeuze of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Wanneer u een prijsindicatie wilt ontvangen, dan kan het zijn dat wij na het ontvangen van uw formulier contact met u opnemen om meer informatie te vergaren. Wij vragen u dan om bijvoorbeeld maten op te meten, foto’s of een bouwtekening aan te leveren.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 2 GB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.