Een zolder is vaak een opslagruimte waar ongebruikte spullen neergezet worden. Maar wanneer er gezinsuitbreiding komt, een thuiswerkplek gerealiseerd moet worden of wanneer u een ruimte wilt creëren om ongestoord een hobby uit te voeren, is een zolder een ideale ruimte. De zolder kan u dan net dat extra beetje ruimte bieden wat u nodig heeft. We komen graag bij u persoonlijk langs om te kijken wat we met uw zolder kunnen realiseren.

Het is belangrijk om bij het indelen van de zolder rekening te houden met de hoogte van het plafond en de benodigde ruimte voor loop- en sta-plekken. Plaats bijvoorbeeld meubels die minder hoogte nodig hebben dan stahoogte binnen de 1,50 lijn en zorg ervoor dat er voldoende loop- en sta-plekken aanwezig zijn.

Elke zolder is uniek en geschikt voor een andere functie. Wij van Total Fix uit Zandvoort kijken graag samen met u naar de uitgebreide mogelijkheden. Of je nu de zolder wilt omtoveren tot een master bedroom of een extra werk/ slaapkamer. Wij helpen u graag verder.

Meer opslagruimte: We herkennen het allemaal wel. Te weinig opslagruimte in de kasten of slaapkamers. Dan is een zolder de uitkomst! Maar wat als de zolder erg verouderd is en eigenlijk toe is aan een flinke renovatie? Naast het verbouwen van uw zolder is het te adviseren deze ook te isoleren. In deze blog geven we u meer informatie over woningisolatie.

Extra slaapkamer: Een slaapkamer op zolder kan een slimme en effectieve manier zijn om extra slaapruimte te creëren in huis. Bij het verbouwen van de zolder tot een slaapkamer zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om de zolder goed te isoleren. Het creëren van voldoende daglicht en ventilatie is ook belangrijk, en kan bijvoorbeeld worden bereikt door het plaatsen van een dakkapel of dakraam.

Bij het inrichten van een slaapkamer op zolder is het vaak een uitdaging om het ruimtegevoel te versterken. Een manier om hieraan te werken is het gebruik van transparante materialen zoals deuren en kasten, waardoor de ruimte lijkt door te lopen zonder onderbrekingen. Het is ook mogelijk om inbouwkasten te plaatsen onder schuine wanden om de beschikbare ruimte optimaal te benutten.

Er zijn verschillende voordelen aan het hebben van een slaapkamer op zolder, waaronder extra slaapruimte, het verhogen van de waarde van de woning en de mogelijkheid om te profiteren van bepaalde premies.
Zolder-verbouwen-2

Werk of hobby ruimte: Naast het maken van een opslagruimte of een extra slaapkamer kan het ook zijn dat u de zolder wilt gebruiken als werk of hobby ruimte. Ook dan is een zolder geschikt. Wanneer u hier een werkruimte van wilt maken is het te adviseren om er wellicht een kleine airco te installeren. In de zomer stijgt namelijk de warmte van de woning naar boven. Waardoor de temperatuur op zolder hoger kan zijn dan in de rest van de woning.

Waarom kiezen voor een zolder verbouwing van Total Fix uit Zandvoort?: Wanneer u kiest voor Total Fix Onderhoud en renovatie dan kunt u het volgende dag in dag uit van ons verwachten:
Snel; wij zijn op korte termijn beschikbaar
Compleet dienstenaanbod vanuit één bedrijfwij voeren alle werkzaamheden uit in eigen beheer.
Gecertificeerd; al onze medewerkers zijn volledig opgeleid en gecertificeerd
Duurzaam; wij denken mee over verduurzaming en innoveren zo veel mogelijk op dat gebied
Vakkundig; wij leveren én garanderen de beste kwaliteit
24/7 bereikbaar: wij zijn ook buiten werktijd telefonisch bereikbaar

Zolder-verbouwen zolderverbouwen-1

Neem vrijblijvend contact met ons op: Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw zolder compleet te verbouwen? Wij doen zolderverbouwingen in de regio Zandvoort, Amsterdam, Beverwijk, Uithoorn en Hilversum. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Wanneer u een prijsindicatie wilt ontvangen, dan kan het zijn dat wij na het ontvangen van uw formulier contact met u opnemen om meer informatie te vergaren. Wij vragen u dan om bijvoorbeeld maten op te meten, foto’s of een bouwtekening aan te leveren. Op basis daarvan kunnen we u al een zeer scherpe offerte toesturen.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 2 GB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel dit bericht: