Op zoek naar een loodgietersbedrijf in Zandvoort? Wij van Total Fix uit Zandvoort zijn een echt all-round aannemers en loodgietersbedrijf. U kunt op onze vakkundigheid rekenen waarbij we elke project tot in de puntjes opleveren. Van het plaatsen van een dakkapel tot badkamer. Of het renoveren van een complete woning? Geen enkele opdracht gaan wij uit de weg. In deze blog geven we u graag meer informatie over onze loodgieters en installatiewerkzaamheden.

Installeren van nieuwe CV ketel: Wanneer wij voor klanten een complete woning renoveren vervangen we vaak ook de CV ketel. Soms plaatsen we een nieuwe CV ketel, een hybride CV of een moderne waterpomp. Elke situatie is anders als het gaat om verwarmen van de woning. Daarom komen we graag bij u langs om samen met u te kijken wat de beste oplossing is in uw situatie.Verduurzaming: Gas is op dit moment erg duur en de verwachting is dat de prijs nooit meer zal worden als deze jaren gelede was. Daarom zijn veel huiseigenaren bezig met verduurzaming/ vergroening van uw woning. Wij helpen u hier graag bij. We geven u advies over de nieuwste CV ketels en warmtepompen. Eventueel kunnen we ook samen met u kijken naar het aanleggen van uw eigen zonnepanelen.

Sanitair en leidingen aanleggen: Jaarlijks legt Total Fix Zandvoort tientallen badkamers aan voor klanten. Wij zijn een begrip als het gaat om loodgietersbedrijven in Zandvoort. Van groot tot klein en van luxe badkamers tot zeer kleine compacte. Geen enkele badkamer is ons te gek. Naast de installatie werkzaamheden van de badkamer doen wij ook zelf het sanitair en het leidingwerk aanleggen of verplaatsen. Het belangrijkste van het aanleggen van nieuwe leidingen is ervoor te zorgen dat we lekkages vermijden in de toekomst. Bekijk hier een aantal afgeronde badkamers.

Kleine loodgieterswerkzaamheden: Wanneer u last heeft van een lekkende leiding of een verstopping kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag samen met u de mogelijkheden om te kijken hoe we uw probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen.


Zelf doen of uitbesteden?: Het plaatsen van een nieuwe CV ketel of leidingen verleggen kent veel risico’s met zich mee. Daarnaast is kennis erg belangrijk wanneer u deze werkzaamheden wilt uitvoeren. Wij van Total Fix helpen u bij het maken van de juiste keuzes en nemen graag al het werk voor uit handen. Neem gerust contact met ons op voor een gratis offerte.

Waarom kiezen voor een onze loodgieterswerkzaamheden van Total Fix uit Zandvoort?: Wanneer u kiest voor Total Fix Onderhoud en renovatie dan kunt u het volgende dag in dag uit van ons verwachten:
Snel; wij zijn op korte termijn beschikbaar
Compleet dienstenaanbod vanuit één bedrijfwij voeren alle werkzaamheden uit in eigen beheer.
Gecertificeerd; al onze medewerkers zijn volledig opgeleid en gecertificeerd
Duurzaam; wij denken mee over verduurzaming en innoveren zo veel mogelijk op dat gebied
Vakkundig; wij leveren én garanderen de beste kwaliteit
24/7 bereikbaar: wij zijn ook buiten werktijd telefonisch bereikbaar

Neem vrijblijvend contact met ons op: Bent u benieuwd naar de mogelijkheden als het gaat om loodgieters en installatiewerkzaamheden? Wij doen dit soort werkzaamheden in de regio Zandvoort, Amsterdam, Beverwijk, Uithoorn en Hilversum. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Wanneer u een prijsindicatie wilt ontvangen, dan kan het zijn dat wij na het ontvangen van uw formulier contact met u opnemen om meer informatie te vergaren. Wij vragen u dan om bijvoorbeeld maten op te meten, foto’s of een bouwtekening aan te leveren. Op basis daarvan kunnen we u al een zeer scherpe offerte toesturen.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 2 GB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel dit bericht: