Total Fix onderhoud en renovatie voert voornamelijk de wat grotere projecten uit zoals het geheel of gedeeltelijk renoveren van uw woning. De naam Total Fix geeft eigenlijk al aan dat wij u het totale pakket kunnen leveren. Total Fix onderhoud en renovatie biedt een complete dienstverlening aan tegen een scherpe prijs. U hoeft niet op zoek naar verschillende partijen om de verbouwing te realiseren, Total Fix verzorgt uw gehele verbouwing. Zo heeft u altijd te maken met één bedrijf als vast aanspreekpunt en eind verantwoordelijke voor uw hele verbouwing.

Prefab aanbouw: Een prefab aanbouw is een gebouw dat vooraf in onze fabriek of werkplaats wordt gemaakt en later op de bouwplaats wordt geplaatst. Dit in tegenstelling tot een traditionele aanbouw, die op de bouwplaats wordt gebouwd. Prefabbouw is efficiënter en sneller dan traditionele bouwmethoden, en kan ook kosteneffectiever zijn. Prefab aanbouwen worden vaak gebruikt voor garages, keukens, badkamers, en andere soortgelijke ruimtes.

Woning aanbouw/ uitbouw: Een woning uitbouw of aanbouw is een populaire manier om extra ruimte toe te voegen aan een bestaande woning zonder te hoeven verhuizen. Er zijn veel redenen waarom mensen kiezen voor een uitbouw of aanbouw. Sommige mensen willen meer ruimte voor hun groeiende gezin, terwijl anderen op zoek zijn naar een extra slaapkamer, badkamer of keuken. Er zijn verschillende soorten uitbouwen en aanbouwen die u kunt overwegen, afhankelijk van uw specifieke wensen en het type woning waarin u woont. Hieronder staan enkele populaire opties:

Een achteruitbouw: Dit is een uitbouw aan de achterkant van de woning. Dit is een populaire keuze omdat het vaak een groot raam bevat dat veel natuurlijk licht binnenlaat en een prachtig uitzicht biedt.

Een zijuitbouw: Dit is een uitbouw aan de zijkant van de woning. Dit is een goede optie als u op zoek bent naar extra ruimte, maar niet wilt dat het uitzicht vanuit uw woning wordt belemmerd.

Een veranda: Dit is een uitbouw die wordt gebruikt als een veranda of terras. Dit is een geweldige manier om van het buitenleven te genieten zonder dat u de deur uit hoeft te gaan.

Een verdiepingsvloer: Dit is een manier om extra ruimte te creëren door een verdieping bovenop uw bestaande woning te bouwen. Dit is een geweldige optie als u op zoek bent naar een extra slaapkamer of badkamer.

Dakkapel of dakopbouw plaatsen: Wilt u wat meer ruimte in uw woning? Dat kan door het plaatsen van een aanbouw, dakkapel of dakopbouw. Met een aanbouw kunt u mooi wat extra vierkante meters toevoegen aan uw leefgedeelte. Wilt u uw zolder optimaal benutten? Dan kunt u ervoor kiezen om een dakopbouw of dakkapel te laten plaatsen. U moet er wel rekening mee houden dat er soms een vergunning nodig is om dit waar te maken.
Total Fix onderhoud en renovatie werkt ook samen met een prefab partner. Het voordeel van een prefab aanbouw, dakopbouw of dakkapel is dat het u een paar weken verbouwen scheelt.

Renovatie: Wij beschikken over de juiste expertise en kunnen uw woning grondig én degelijk renoveren. We bieden u een totaalpakket waarbij u ons kunt inschakelen voor het totaal of gedeeltelijk slopen en renoveren van het interieur van uw pand. We zorgen dat de binnenkant van uw pand een nieuwe, geheel op uw persoonlijke smaak afgestemde uitstraling krijgt.

Badkamer en toilet renovatie: Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Heeft u plannen om uw badkamer te verbouwen of heeft u een andere woning en wilt u daar een hele nieuwe badkamer in laten zetten? Dan kunnen wij u helpen. U kunt bij ons terecht voor het verbouwen of renoveren van uw badkamer. Wij verbouwen, renoveren en plaatsen al geruime tijd badkamers. We kunnen al het sanitair plaatsen en denken met u mee over uw wensen voor een droombadkamer. We nemen uitgebreid de tijd om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij kunnen u, als dat nodig is, advies geven over het verbouwen, renoveren of plaatsen van uw badkamer, het sanitair en de eventuele badkamermeubels die u hierbij nodig heeft. Uw oude badkamer wordt netjes gesloopt en afgevoerd. Wij zullen indien nodig de leidingen op de juiste plaats infrezen. Vaak kiest men voor een verlaagd plafond zodat de nieuwe badkamer en het strakke tegelwerk mooi belicht wordt. Omdat we al deze werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren heeft u te maken met maar één bedrijf; Total Fix onderhoud en renovatie!

Maatwerk/ overig: We benoemen op deze pagina enkele voorbeelden waar wij u mee kunnen helpen als het gaat om timmerwerk en aftimmerwerk. Maar mocht u zelf andere ideeën hebben, misschien een wasmachinekast of een oplossing voor de garderobe, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op: Wilt u een nieuwe keuken laten plaatsen of een complete renovatie van uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Wanneer u een prijsindicatie wilt ontvangen, dan kan het zijn dat wij na het ontvangen van uw formulier contact met u opnemen om meer informatie te vergaren. Wij vragen u dan om bijvoorbeeld maten op te meten, foto’s of een bouwtekening aan te leveren.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 2 GB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit bericht: