Ben je bezig met een nieuwe badkamer of de oude badkamer aan het renoveren? Zorg dat je altijd voldoende opbergruimte hebt voor je spullen. Het laatste wat je wilt is dat er door de badkamer losse spullen slingeren als handdoeken, kleding, douchegels noem maar op. In deze blog geven we je een aantal tips hoe je meer opbergruimte kunt creëren voor een opgeruimde look in je (nieuwe) badkamer.

Neem een badkamermeubel met laden: Het badkamermeubel is misschien wel het belangrijkste onderdeel in de badkamer. Je maakt er dagelijks veel gebruik van dus moet praktisch ingericht zijn. Het meubel gebruik je om alle spullen netjes uit het zicht op te bergen. Ook is je sifon en leidingwerk uit het zicht. Hierdoor behoud je een opgeruimde en minimalistische afwerking.


Ga voor extra opbergruimte met een extra kast: Veel badkamermeubels zijn ook leverbaar met extra (hoge) kasten. In deze kasten heb je de mogelijkheid al je spullen en eventueel wat voorraden in op te bergen. Zo heb je alles toch bij de hand en is het volledig uit het zicht.

Overweeg een inbouwnis: Niks is zo mooi en chique als een prachtige inbouwnis in de doucheruimte. Dit is een extra ruimte in de muur welke afgewerkt kan zijn van RVS of tegelwerk. In deze nis heb je de mogelijkheid al je douchespullen netjes in op te bergen. Zo is alles snel te pakken tijdens het douchen en hoeven deze niet op de grond te staan bijvoorbeeld.

Maak gebruik van decoratie: Het klinkt misschien gek in de badkamer, een grote plant of iets anders. Maar het zorgt voor een opgeruimde uitstraling. Denk hierbij aan een grote plant, wat decoratieve flessen of wat anders. Hierdoor fleurt u de badkamer direct op en ziet het er ook nog eens mooi en gezellig uit.


Neem vrijblijvend contact op
Heeft u een project die u graag laat uitvoeren door een aannemer in of rondom Haarlem? Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor bijvoorbeeld het stucen van muren, of het maken van een inbouwkast? Wilt u enkel wat informatie over onze dienstverlening, materiaalkeuze of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.
Wanneer u een prijsindicatie wilt ontvangen, dan kan het zijn dat wij na het ontvangen van uw formulier contact met u opnemen om meer informatie te vergaren. Wij vragen u dan om bijvoorbeeld maten op te meten, foto’s of een bouwtekening aan te leveren.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 2 GB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.Deel dit bericht: