Na het aanschaffen van een woning dienen vaak de muren en het plafond opnieuw afgewerkt te worden. Een strak afgewerkte muur of plafond is de basis voor een verzorgde woning. Dit zijn een van de eerste aspecten die opvallen bij het binnenkomen. In deze blog geven we u graag meer informatie over het stucwerk en de verschillende mogelijkheden bij Total Fix Onderhoud en Renovatie uit Zandvoort.

Soorten stucwerk: Er zijn tal van verschillende soorten stucwerk. Denk aan spackspuiten, behang- en sausklaar en sierpleister. Dit zijn de meest voorkomende soorten stucwerk welke bij de meeste mensen zullen voorkomen. Op basis van uw wensen en budget zal er gekeken worden naar welk soort stucwerk bij uw situatie het best passend is.

Spackspuiten: Dit is een manier van stuken welke met een machine zal worden aangebracht. Dit kan op alle soorten ondergronden. Ook op muren en het plafond. Dit is niet zelf uit te voeren en dient uitgevoerd te worden door een ervaren stuker. Je hebt voor deze werkzaamheden namelijk ook een speciale spackspuitmachine nodig. Spackspuiten is een van de goedkoopste manier van stucwerk.

Behang- en sausklaar: Bent u van plan de muur te gaan schilderen of af te werken met een leuke print behang? Dan is hier speciaal stucwerk voor. Je hoeft er dan niet voor te zorgen dat de afwerking voor het oog er perfect uit ziet. Er gaat namelijk toch een verf- of behang laag overheen. Deze manier van stuken is bedoeld om een zo goed mogelijke voorbereiding te bieden zodat de vervolgstappen het strakste en mooiste resultaat geven.

Sierpleister: Naast spackspuiten is sierpleister de meest gekozen optie en zeer populair. Het grootste voordeel van sierpleister is dat je dit kunt krijgen in tal van verschillende afwerkingen en kleuren. Qua afwerkingen kunt u denken aan Granol, Spachtelputz en Rustiekputz. Het mooie en meest efficiente van sierpleister is dat u deze verder niet meer hoeft te behandelen, denk bijvoorbeeld aan schilderen. Sierpleister stucwerk is namelijk leverbaar in veel verschillende kleuren.

Kan alles gestuukt worden?: Vrijwel elke binnenruimte in een woning of gebouw kan voorzien worden van stucwerk. Het stuken zal in de meeste gevallen binnen plaatsvinden. Maar met de moderne huizen zie je ook steeds vaker stucwerk aan de buitengevels verschijnen. Hiervoor zijn er diverse mogelijkheden qua afwerking en kleur. Zo kan er bijvoorbeeld alleen een onderplint/ dorpel gestukt worden of doorgetrokken tot de volledige gevel. Er zijn dus tal van mogelijkheden. Total Fix Onderhoud en Renovatie uit Zandvoort helpt u graag bij het kiezen van de juiste keuzes. Wij adviseren u hier graag in.

Kosten stucwerk: Het is erg lastig om aan te geven wat de gemiddelde kosten zullen zijn van het totale stucwerk. Hoe is de staat van de muur bijvoorbeeld. Is de woning of het appartement nieuwbouw of bestaande bouw? Al deze factoren spelen mee in de totaalprijs. Graag maken we voor u een passende offerte. Deze kunt u aanvragen via onderstaand formulier.

Waarom kiezen voor stucwerk van Total Fix uit Zandvoort?: Wij van Total Fix hebben al jarenlang ervaring in het aanbrengen en onderhouden van stucwerk. Naast het aanbrengen van nieuw stucwerk kunt u ons ook inschakelen voor het onderhouden van bijvoorbeeld beschadigd stucwerk. Wanneer u kiest voor Total Fix Onderhoud en renovatie dan kunt u het volgende dag in dag uit van ons verwachten:
Snel; wij zijn op korte termijn beschikbaar
Compleet dienstenaanbod vanuit één bedrijfwij voeren alle werkzaamheden uit in eigen beheer.
Gecertificeerd; al onze medewerkers zijn volledig opgeleid en gecertificeerd
Duurzaam; wij denken mee over verduurzaming en innoveren zo veel mogelijk op dat gebied
Vakkundig; wij leveren én garanderen de beste kwaliteit
24/7 bereikbaar: wij zijn ook buiten werktijd telefonisch bereikbaarNeem vrijblijvend contact met ons op: Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het stucwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Wanneer u een prijsindicatie wilt ontvangen, dan kan het zijn dat wij na het ontvangen van uw formulier contact met u opnemen om meer informatie te vergaren. Wij vragen u dan om bijvoorbeeld maten op te meten, foto’s of een bouwtekening aan te leveren. Op basis daarvan kunnen we u al een zeer scherpe offerte toesturen.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 2 GB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel dit bericht: