ProjectBadkamer renovatie
LocatieHoofddorp

Badkamer renovatie Hoofddorp

Voor een klant van ons uit Hoofddorp hebben wij de complete woning van A tot Z gerenoveerd. Naast badkamer renovaties biedt Total Fix ook de mogelijkheden uw woning of bedrijfspand volledig te renoveren.

De klant wilde graag een ruim opgezette badkamer met een luxe vrijstaand bad. Zoals op de foto’s is dat goed gelukt. De badkamer hebben wij afgewerkt met strakke designtegels van 60×60 op de vloer. Om de badkamer een ruime sfeer mee te geven hebben we de wanden afgewerkt met een 30×60 tegel. Ook is de badkamer voorzien van inbouwnissen met LED verlichting. Dit zorgt voor extra opbergruimte en geeft een luxe sfeer.

Naast het ruime vrijstaande bad is deze badkamer voorzien van een randloos hangend wandcloset. Dit soort voor een optimale hygiëne en is makkelijk schoon te maken.

De klant wilde een echte hotel-chique uitstraling. Om dit goed tot zijn stand te laten komen is er gekozen voor een greeploos badkamermeubel welke is afgewerkt met een opbouw waskom en een inbouwkraan. Alle kranen zijn voorzien van een stoere mat zwarte afwerking. Deze afwerking komt verder terug in de douchewand en de kranen.