Een serre kan een mooie toevoeging zijn aan uw huis, maar het plaatsen ervan kan een uitdagende taak zijn. In deze blog nemen we de belangrijkste stappen met u door voor het plaatsen en voorbereiden van uw serre.Bepaal het model: Sommige mensen willen een serre of uitbouw genoemd afgewerkt hebben met stenen of glas. Wanneer je kiest voor glas, kies dan de hoeveelheid glas en maak een keuze. Ga je bijvoorbeeld voor glas, dan creeër je een stukje ruimte in de tuin waar je altijd warm zit. Je kunt hier heerlijk genieten dus. Als je een serre door Total Fix laat plaatsen dan weet u zeker dat u hier optimaal van zult genieten. Voordat u begint met het plaatsen van een serre, moet je eerst de hoeveelheid glas bepalen die je nodig hebt. Dit hangt af van de grootte van de serre en de stijl die je wilt bereiken. Er zijn verschillende soorten glas beschikbaar, zoals dubbel glas en HR++ glas. Je moet ook een keuze maken tussen een aluminium, houten of kunststof frame. Uiteraard helpen wij van Total Fix u hierbij.

Niet elke serre is afgewerkt met glas. Zo kunt u ook kiezen voor een open constructie zoals is getoond op de afbeelding hierboven.

Bepaal of er een fundering nodig is: De volgende stap is om te bepalen of je een fundering nodig hebt voor de serre. Dit hangt af van de grootte van de serre en de bodemgesteldheid. In sommige gevallen kan het nodig zijn om palen te gebruiken voor de fundering, terwijl in andere gevallen een betonnen fundering voldoende is. Het is belangrijk om hier goed naar te kijken. Op de lange termijn wilt u natuurlijk geen verzakking(en) hebben in de serre of uitbouw.

Zelf doen of uitbesteden?: Het plaatsen van een serre is een specialistische klus en het is vaak beter om dit over te laten aan een expert. Wij van Total Fix helpen u bij het maken van de juiste keuzes en kan ervoor zorgen dat de serre veilig en goed wordt geplaatst. Het plaatsen van een serre is namelijk niet zonder risico’s en het is belangrijk dat dit goed gebeurt. Neem gerust contact met ons op voor een gratis offerte.

Planning & vergunningen: Wanneer u kiest voor een serre is een strakke planning belangrijk. Soms dient er een fundering geplaatst te worden of moeten er grote voorbereidingen getroffen worden. Daarom is het van belang een planning samen met de aannemer op te stellen. Zo weet elke partij wat er van hem of haar verwacht zal worden.

Naast een goede planning dient er soms een vergunning aangevraagd te worden bij de gemeente. Wij van Total Fix begeleiden u graag met het aanvragen van deze bouwvergunning. Wanneer u wilt weten of u een vergunning nodig heeft kunt u het best contact met ons of uw gemeente opnemen.

Waarom kiezen voor een serre/uitbouw van Total Fix uit Zandvoort?: Wanneer u kiest voor Total Fix Onderhoud en renovatie dan kunt u het volgende dag in dag uit van ons verwachten:
Snel; wij zijn op korte termijn beschikbaar
Compleet dienstenaanbod vanuit één bedrijfwij voeren alle werkzaamheden uit in eigen beheer.
Gecertificeerd; al onze medewerkers zijn volledig opgeleid en gecertificeerd
Duurzaam; wij denken mee over verduurzaming en innoveren zo veel mogelijk op dat gebied
Vakkundig; wij leveren én garanderen de beste kwaliteit
24/7 bereikbaar: wij zijn ook buiten werktijd telefonisch bereikbaar

Neem vrijblijvend contact met ons op: Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om bij u thuis een serre of uitbouw te laten realiseren? Wij doen dit soort werkzaamheden in de regio Zandvoort, Amsterdam, Beverwijk, Uithoorn en Hilversum. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Wanneer u een prijsindicatie wilt ontvangen, dan kan het zijn dat wij na het ontvangen van uw formulier contact met u opnemen om meer informatie te vergaren. Wij vragen u dan om bijvoorbeeld maten op te meten, foto’s of een bouwtekening aan te leveren. Op basis daarvan kunnen we u al een zeer scherpe offerte toesturen.

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 2 GB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel dit bericht: