Onze projecten

In de afgelopen jaren hebben we al vele mooie projecten mogen realiseren. Graag laten wij een reeks resultaten aan u zien. U kunt op deze manier ideeën opdoen en zien hoe wij te werk gaan.


[blocksy_posts limit=”20″ post_type=”projecten” has_pagination=”no”]

Op zoek naar wat anders?

Staat de klus die u wilt laten uitvoeren niet tussen de gerealiseerde projecten op deze pagina? Dan betekent dat absoluut niet dat we u niet van dienst kunnen zijn. Wij nemen namelijk iedere klus aan, ook als we hier een flinke uitdaging in zien. Ons netwerk van professionals is groot, mochten we de juiste expertise niet of niet voldoende in eigen huis hebben, dan vragen wij graag hulp bij onze partners om u als klant het beste resultaat van de hoogste kwaliteit te leveren.

Afspraak maken, informatie opvragen of prijsindicatie ontvangen?

Wilt u meer informatie over één van onze diensten? Bent u nieuwsgierig of wij u ook kunnen helpen bij een kleine of grote klus? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Voor het geven van een prijsindicatie is het prettig als u ons bouwtekeningen en of foto’s toestuurt. Wij nemen indien nodig contact met u op om meer informatie te ontvangen voor het samenstellen van een juiste offerte.