Woning renoveren

Woning renoveren

 
Woning renoveren

Wilt u uw woning renoveren? Dan bent u bij TotalFix Zandvoort aan het juiste adres. Als u besluit uw woning te renoveren of te verbouwen, dan doet u dat het beste met een goede voorbereiding en een duidelijk plan. TotalFix is een (af)bouwbedrijf dat bestaat uit een team met vakkundige medewerkers. Bent u van plan om uw woning te renoveren of op te knappen? Dan maakt Totalfix uw dromen waar. Door onze succesvolle manier van aanpak renoveren wij al jaren verschillende soorten woningen. Uw woning renoveren wij dan ook vakkundig en professioneel.

Wij denken met u mee tot in de kleinste details en bieden u een compleet servicepakket aan. Wilt u een woning renoveren of juist een nieuwe woning aanvullen met een ruime keuken, kantoorruimte, relaxruimte en noem maar op. Wij van TotalFix hebben jarenlang ervaring en nemen de complete bouw van A tot Z voor u uit handen!

Wij voeren voornamelijk de grote (maar ook kleine) projecten uit en kunnen uw woning compleet renoveren of slechts een gedeelte hiervan. U bepaalt het! TotalFix biedt u een complete dienstverlening aan en garandeert u met de beste prijs/kwaliteit garantie waar u geen nee tegen kunt zeggen. U hoeft niet meer op zoek te gaan naar verschillende partijen om uw verbouwing tot een goed einde te brengen, want wij verzorgen uw gehele verbouwing. Op deze manier heeft u altijd te maken met één bedrijf als vast aanspreekpunt en eindverantwoordelijke voor uw woning renovatie.

woning renoveren

Wat verstaan wij onder woning renoveren?

Helemaal opnieuw bouwen:
Wij ontwerpen de muren en kamers helemaal opnieuw. Ook nemen wij de sanitaire en elektrische installaties voor u uit handen.

Huiskamer:
Fris uw leefruimte op met nieuwe vloeren, nieuwe muren, verlichtingsarmaturen en op maat gemaakte meubels.

Keuken:
De perfecte manier om te genieten van koken, eten en drinken is in een van onze hoogwaardige maatwerk keukens.

Slaapkamer:
Maak uw slaapkamer warm en gezellig met frisse nieuwe verf en een op maat gemaakte kledingkast.

Badkamer:
Laat ons u helpen om van uw badkamer een ontspannende droomplek te maken.

Schilderen:
Onze schilder experts vernieuwen uw muren, ramen en deuren met een hoogwaardige afwerking.

Muurdecoratie:
Schilderijen, klokken, verlichtingsarmaturen en andere wanddecoraties installeren wij voor u.

Volledige renovatie:
Een complete woningvernieuwing van uw woning met hoogwaardige materialen door een team van ervaren interieur experts.

Woning renoveren = Huis transformeren

Een woning renoveren kan een enorme klus zijn. Of u nou jarenlang in een oud huis heeft gewoond of een nieuw huis heeft gekocht, wij zorgen ervoor dat uw woning herboren wordt. Wij brengen graag uw dromen in realiteit. Hoe verfijnd uw project ook klinkt, u kunt altijd rekenen op onze betrokkenheid en wij denken/helpen graag met u mee tot in de details. U kunt erop vertrouwen dat u er niet alleen voor staat. Uw project wordt zo snel mogelijk naar 100% tevredenheid uitgevoerd volgens onze hoogste kwaliteitsnormen.