Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen

 
Badkamer verbouwen

Uw badkamer verbouwen? Wij maken uw wildste badkamer dromen waar! Als u overweegt uw badkamer te verbouwen, dan is Total Fix de juiste partner voor u. Wij zijn een ervaren en betrouwbare aannemersbedrijf die (ook) gespecialiseerd is in het verbouwen van badkamers. Of u nu op zoek bent naar een volledige badkamerrenovatie of een kleine aanpassing, Total Fix kan het voor u verbouwen.

Wij begrijpen dat het verbouwen van een badkamer een grote investering is en dat u waarschijnlijk veel vragen heeft. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap van het proces.


Uitgebreide verbouwservice voor uw badkamer

Wij bieden een uitgebreide service aan, van ontwerp tot installatie. Ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat uw badkamer verbouwing soepel verloopt en dat u tevreden bent met het eindresultaat. Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en werken volgens de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw nieuwe badkamer er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook nog jarenlang meegaat.

Bij Total Fix begrijpen we ook dat uw badkamer verbouwing moet passen binnen uw budget. Daarom bieden wij betaalbare prijzen en kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften.

Of u nu een modern, minimalistisch ontwerp wilt of een meer traditionele uitstraling, wij kunnen u helpen uw droombadkamer te realiseren. Ons team van ontwerpers werkt nauw met u samen om uw visie te begrijpen en om te zetten in een ontwerp dat bij u past.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner voor uw badkamer verbouwing, dan is Total Fix de juiste keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Wij kijken er naar uit om met u samen te werken aan uw droombadkamer.

Badkamer verbouwen kosten

Wilt u uw badkamer verbouwen, maar bent u benieuwd naar de kosten? Het verbouwen van een badkamer kan namelijk een flinke investering zijn, maar het resultaat kan de waarde van uw woning aanzienlijk verhogen en het dagelijks gebruik van uw badkamer verbeteren. De kosten voor een badkamer verbouwing zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de badkamer, de gewenste materialen en de complexiteit van het project. Het is dan ook lastig om een algemene prijsindicatie te geven voor een badkamer verbouwing. Toch kunnen we u een aantal richtlijnen geven. Een basis badkamer verbouwing met nieuwe tegels, een nieuw toilet, douche en wastafel, kan gemiddeld tussen de €5.000 en €10.000 kosten. Wanneer u kiest voor luxere materialen, zoals natuursteen of een vrijstaand bad, dan kan de prijs oplopen tot €20.000 of meer. Uiteraard zijn dit indicaties en is elke badkamer verbouwing uniek.

Daarnaast kunnen bijkomende kosten zoals installatiekosten, loodgieterswerk en elektriciteitswerk ook een belangrijke rol spelen in de totale kosten van de verbouwing. Het verbouwen van uw badkamer kan dus een behoorlijke investering zijn, maar het kan ook de waarde van uw woning verhogen en uw dagelijkse leven verbeteren.