aannemersbedrijf

aannemersbedrijf

 
Bent u opzoek naar een aannemersbedrijf?
Dan bent u bij Totalfix Zandvoort aan het juiste adres! Wij helpen u graag met bijvoorbeeld renovaties, timmerwerkzaamheden en verbouwingen. Ons aannemersbedrijf heeft specialisten voor u klaar staan om het zware werk uit handen te nemen. Onze vakmannen hebben veel ervaring en gaan deskundig te werk. U kunt uw renovatie of onderhoudsbeurt gerust overlaten aan onze experts. Totalfix denkt met u mee, geeft u eerlijk advies en ontzorgt u in de realisatie van de (ver)bouw.

Totalfix heeft de juiste kennis en expertise in huis voor elk project. Niets is te gek voor ons. U kunt ons inschakelen voor verschillende soorten werkzaamheden. Denkt u bijvoorbeeld aan volledige renovatie van uw huis of bedrijfspand. Maar we staan ook voor u klaar als u bijvoorbeeld alleen 1 specifieke kamer of ruimte wilt renoveren zoals u badkamer, woonkamer of slaapkamer. Heeft u wilde dromen over hoe een ruimte eruit moet komen te zien? Wij helpen u graag om uw wensen te realiseren. Wij als aannemersbedrijf denken met u mee bij het ontwerpen ervan en stellen een offerte op maat voor u op.


Aannemersbedrijf Totalfix is in te zetten voor verschillende soorten werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan woningrenovaties, schilder- en stucwerk, timmerwerk en sanitair. Ook kunnen wij u helpen met het verbouwen van uw woning. Zo helpen wij u met het hele proces van de verbouwing. Van het uittekenen en berekenen van waar uw verbouwing plaats moet vinden tot het afmaken van de volledige verbouwing. Wilt u bijvoorbeeld een muur weghalen zodat uw kamer groter wordt of wilt u liever een uitbouw plaatsen? Ons aannemersbedrijf maakt het mogelijk.